Planlægger en baggård Campout: hvad du behøver at vide

Hvis du planlægger en baggård campout, er du ikke alene. Hvert år millioner af campister hovedet ud til deres lokale statslige parker eller andre offentlige campingpladser. Desværre, ikke alle er stand til at nyde denne form for camping. I stedet, mange enkeltpersoner og familier gøre beslutningen om at have en baggård campout.

En af de mange fordele til baggård camping er at være tæt på hjemmet. Trods denne nærhed, kan du undgå at dit hjem. Dette vil bidrage til at gøre din baghave camping oplevelse synes mere virkelighedstro. For at forhindre, at din baghave campout bliver afbrudt på grund af flere ture inde i huset, rådes du til at udtænke en plan. Denne plan bør ikke kun omfatte campingudstyr, men legetøj, snacks, fødevarer og drikkevarer. Den bedste måde at udvikle denne plan er at foregive, at du ikke er camping i din egen baghave. Ved at forestille sig, at du ikke vil have adgang til dit hjem, kan du bedre udvikle en camping plan.

Når det kommer til camping, hvad enten det er baggård camping eller ej, er en af de første ting, du skal overveje din sovende materialer. Mange campister bruge telte, mens andre bruger ingenting, men et tæppe. Hvis du planlægger at sove i telt, vil du sørge for at dit telt har alle de nødvendige stykker og udstyr. Det kan også være en god idé at sætte dit telt på forhånd. Dette kan bidrage til at sikre, at du kan reparere dit telt eller købe en erstatning, hvis det er nødvendigt.

Hvis du er interesseret i at sove under stjernerne, i stedet for ved hjælp af et telt, vil du holde et vågent øje med vejret. Trods det faktum, at du vil camping i din egen baghave, vil du stadig ønsker at kontrollere vejret er passende til at sove uden et telt. Uanset om du sover med et telt, skal du bruge en sovepose eller tæppe. Ekstra sovende udstyr kan omfatte puder eller en luftmadras. I tilfælde af at du ikke har disse leverancer, kan du købe dem fra de fleste sports-butikker eller stormagasiner.

Når du har besluttet, hvordan og hvor du vil sove, vil du derefter forberede andre aspekter af din baghave campout. Hvad mange campister nyde om camping spise udendørs. Hvis du ønsker, kan du også ønsker at indarbejde dit camping eventyr en baggård grill. Blot ved at flytte din madlavning grill i nærheden af dine andre camping forsyninger, bør du være i stand til at skabe illusionen af en campingplads. Hvilken type mad du tilbereder bør alle afhænger af dine præferencer og forkærlighed for andre campister. Hvis en baggård cookout ikke er muligt, kan en præ-made picnic bruges som et alternativ.

Ud over en komplet middag måltid, kan du også ønsker at tænke på at have snacks på side. Der er en lang række snacks, der er ideelle for campister. Disse snacks kan omfatte, tør frugt, chips, saltkringler, cookies og andre tørre fødevarer. Hvis du er i stand til at starte en lille brand, så glem ikke den vigtigste camping snack, smores. Selv om det kan være nemmere at holde din mad, drikkevarer og snacks inde i dit hjem, kan du gemme dem i uden for isen kølere. Dette vil ikke kun hjælpe til at holde din mad frisk, men det kan også reducere antallet af camping afbrydelser.

Endelig, afhængigt af længden af din baghave campout, kan du overveje behandling med saltlage langs udendørs legetøj. Disse legetøj kan omfatte vand kanoner, vandballoner, en rundbold, en Frisbee, baseball udstyr eller andre lignende varer. Selv om disse elementer ikke vænne sig, er de stadig dejlig at have på hånden. Til tider, selv i din egen baghave, kan camping være lidt kedeligt. At have et temmelig stort udvalg af udendørs aktiviteter at vælge imellem vil bidrage til at sikre, at kedsomhed er en ting af camping forbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.