Brug hjortetak lamper til vestlige belysning med Rawhide lampeskærme

Gevir lamper er en af de smukkeste tilbehør til rådighed for vestlige indretning. Så meget mere end en belysning fastholdelsesanordningen, bringe hjortetak lamper liv til dit værelse. Hvis du har en hytte eller mountain home, vil rustikke karakter af gevirer med deres smukke former og bred vifte af naturlige farve give din plads den særprægede vestlige look du ønsker.

Ranch ejere samt de opbygge moderne bjælkehuse har anerkendt hjortetak lamper i år som skal have belysning til at fuldføre deres rustikke hjem udseende. På grund af de glatte kurver af hjortetak lamper og lysekroner er en naturlig skønhed iboende i gevirer, selv, komplimenter perfekt enhver form for sydvestlige eller vestlige møbler. Der er en dynamisk med gevir lamper, der synes at trække hvert element sammen og fast jorden rummet som en sofistikeret rustikke rum. Gevir lamper har en magisk om dem, der synes at tilføje balance og fokus.

Gevir lamper komplimenterer også mange andre rustikke elementer til rustik indretning. I nordvest eller “Nord woods” stil kan gevirer føjet til snesko og komplimenteres med rawhide lampeskærme til mode fabelagtig væg sconces. Den lys træ og rawhide lacing sko læder bindende og hånd syet skygge med sin varme glød gør en perfekt harmoni. Vejret du foretrækker at komplimentere din hjortetak lampe med sydvestlige lys rawhide nuancer eller vestlige stil mørke rawhide lampeskærme, valget er dit, og resultatet vil være fantastisk.

Lille hjortetak lysekroner kan fremstillet af hvid hale hjorte gevirer, mens store lysekroner kan have flere niveauer af enorme elk gevirer. Vejr din plads er stor eller lille en hjortetak lysekrone vil bringe mdf plader hvid den gamle Vesten hjem. I Jackson Hole, WY er byens torv prydet med gevir buer lavet af Elk gevirer, der er udgydt hvert forår. Det er virkelig enestående og du kan fange den samme ånd i dit specielle område.

Leave a Reply

Your email address will not be published.