Hvad er certifikater af Deposts?

Mange forbrugere har fundet at sætte penge ind i CD’S (indlånsbevis) konti er en god måde at tjene ekstra interesse over regelmæssige opsparingskonti. Ligesom de regelmæssige opsparingskonto, de fleste af os er bekendt med penge, som du putter i en CD vil tjene renter, og som regel det vil tjene mere interesse end en simpel opsparingskonto.

Én stor forskel mellem en almindelig opsparingskonto og en CD er, at de penge, som du putter i en CD har at blive i bank eller kreditforening for Hurtigudbetaling.dk et bestemt beløb af tid for at tjene det fulde beløb af interesse. Du kan tage penge ud af en CD, men du bliver nødt til at betale en bøde.

Den grundlæggende tommelfingerregel for CDS er ikke bruge penge, som du mener, du skal bruge inden forfaldsdatoen. Med andre ord, skal du kun købe ind i en CD Hvis du har råd til at forlade penge alene for den tid, der kræves.

Alle indskudsbeviser vil har en udløbsdato. Dette er datoen for hvornår du kan trække pengene uden at skulle betale en bøde. Længde af tid til CDS varierer, så sørg for at du forstår, hvad du køber.

I tilfælde af, at du skal udbetale cd’en før den modnes, vil de fleste banker opkræve en tidlig tilbagetrækning gebyr. Disse gebyrer er normalt lig med omkring tre til seks måned af interesse, men igen, dette kan variere, så tjek med banken.

Generelt, de fleste CD’s modne i tre måneder til fem år, selv om 10 – og 20-årige CDS er også tilgængelige. Det rentebeløb, der tilbydes varierer afhængigt af længden af tid på cd’en.

Forbrugerne bør vide, at CDS er beskyttet under Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC), så længe de er udstedt gennem en bank. Dette beskytter forbrugerne mod tab bør banken gå fallit.

De fleste indskudsbeviser optjener blandet interesse. Blandet interesse betyder at interesse dine penge tjener føjes til det samlede beløb for CD, således at den næste tid interesse er beregnet og tilføjet, vil du tjene endnu mere.

For dem, der har ekstra penge og har råd til at investere det og lad det alene indtil udløbsdatoen ankommer, indskudsbeviser er en god idé. De er en sikker og effektiv måde at tjene renter på dine penge. De kan ikke være så spændende som nogle andre former for investeringer, men de tillader ejeren at sove om natten, at kende deres investering ikke kommer til at forsvinde natten over.

CDS kan være stor gaveideer til børnebørn og andre medlemmer af familien. Hvis de er købt tidligt nok, kan de bruges til at hjælpe fonden fremtidige uddannelsesbehov samt. Fordi de kan købes for relativt små mængder af kontanter, er de ofte overkommelige for mange familier, der ikke måske ellers være stand til at investere. De fleste banker og kreditforeninger har litteratur, som du kan læse for at lære meget mere om CDS, og hvordan de virker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.