Acne – en ren ansigt – trin 1 i en 12 trins Program

For dem, der har brug for mere end en speciel creme som Scottys ansigt fløde, så er du nødt til at arbejde hårdere for at slippe af med acne. Da acne er en tilstand, der opstår fra inden for din krop og udstiller på ydersiden af din krop, du har brug for

§ Angreb acne fra inde i din krop

§ Angreb acne fra uden for din krop

Hvis din acne ikke er til svær, alt hvad du skal muligvis er en god creme og behovet for kun at følge et par skridt i min 12 step program til at få dig forbi perioderne hvor acne er aktiv.

Hvis din acne er mere alvorlig, end du måske nødt til at følge min 12-trins program, da acne er et udtryk for systemets hele kroppen og er en afspejling af hvad der foregår inde i dit sind, celle struktur og indre organer.

Acne er en overdreven giftige tilstand inden for din krop, som de interne eliminering organer er stand til at fjerne. Så din toksiner er flyttet ind i blodet og udskilles gennem huden. Det er en automatisk overlevelsesmekanisme din krop starter i et forsøg på at beskytte indersiden af din krop – celler, flydende, blod, organer og væv.

Der er 12 områder, som du skal se på,

§ Hold dit ansigt ren

§ Bruge Scotty’s acne ansigt fløde eller din favorit ansigtscreme

§ Genopleve din forstoppelse og træ dag flydende hurtigt

§ Foretage ændringer af din kost

§ Få masser af sol, luft og vand

§ Vitaminer du har brug for at tage

§ Mineraler du skal tage

§ Specielle kosttilskud til at tage

§ Urte blanding til at bruge eller drikke

§ Særlige afgiftende drinks eller kosttilskud for at tage

§ Børste din hud

§ ændre din holdning

Trin 1: At holde dit ansigt ren

Hvis du bruger ansigt kosmetik, nødt du til at stoppe. Nogle kosmetik irritere huden og kan forårsage acne ved at tilslutte op dine porer på dit ansigt. Kosmetik kemikalier, der kan forårsage du mest hud og pore irritation og betændelse er:

mineralsk olie

lanolin

parabener

propylenglycol

Se på etiketten af kosmetiske produkter, du bruger. Du vil finde, at mange kosmetik, sæber og solcremer indeholder disse kemikalier.

Finde en vand base fyldes op, ikke en olie base. Finde en, der ikke irriterer dit ansigt og brug det sparsomt

Når du vasker dit ansigt ikke bruger nogen kommercielle sæber, da de er fyldt med kemikalier, som vil irritere og forværre din acne betingelse. Og ikke overdreven vask dit ansigt som dette vil tørre din hud af den naturlige beskyttende olie. Også, ikke holde røre dit ansigt da du sprede eller supplere bakterier.

At vaske dit ansigt brug kun,

§ Castilla hånd eller flydende sæbe

§ Ren glycerin håndsæbe

Du kan klappe dit ansigt med en ren hot ansigt håndklæde at skabe omsætning på dit ansigt og at bidrage til at åbne og flytte den giftige materiale, i bums, til overfladen. Ikke krat svært at sprænge en bums, men bare krat let for at sprænge en bums når det er klar til at åbne.

Bruge programmet varmt håndklæde kun 2 – 3 gange om ugen.

Når en bums er åben ikke Fortsæt med at gnide eller skrubbe det. Faktisk ikke plukke eller ridse en åben bums, da dette kunne skabe andre sår eller efterlade ar, der er vanskelige at fjerne. Bare vaske dit ansigt med ren sæbe vil holde dit ansigt fri for giftige sagen.

Husk,

Uanset hvad du lægger på din hud vil flytte ind i huden og ind i din blodbanen.

De fleste kommercielle cremer, cremer og sæber er fyldt med alle former for kemikalier, der er giftige for kroppen. Ved hjælp af dem foretager du din lever arbejde hårdere.

I løbet af dagen eller om natten undgå at hvile dine kinder eller hage på din hånd eller arme. Dette kan irritere din ansigt og forårsage acne breakout. Når du sover, prøve at sove på ryggen og ikke med dit ansigt eller side af ansigtet i din pude.

Der har du det. Trin 1, viser dig, hvordan du holder dit ansigt ren for at undgå at få acne eller til at hjælpe med at lindre acne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.